Sites Crash Consistently After 30 to 60 second

Posted by Community Admin on 04-Aug-2018 14:40

Sites Crash Consistently After 30 to 60 second

All Replies

Posted by Community Admin on 20-Jul-2011 00:00
This is happening on two machines, even with out-of-the-box sites. The site will run for a very short while, then the server (local) just stops responding and the site grinds to a halt. The sites are using a MS Sql Server 2008 r2. The error occurs for sites with local and remote databases that work for other people, so I think the error must be with IIS 6.1. Also, it can happen anywhere on the site, it's no certain page. Restarting the server usually starts it back up, but not always.

Thanks for any suggestions
Posted by Community Admin on 21-Jul-2011 00:00
Hello Mike,

Are there any error messages or exceptions? Could you please post them if so?
 
Greetings,
Georgi
the Telerik team
Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Posted by Community Admin on 21-Jul-2011 00:00
There are none on the site. Everything just times out. I switched to a third computer though and it is working just fine now.
Posted by Community Admin on 26-Jul-2011 00:00
Hi Mike,

What do you mean by switching to 3rd party computer? Did you browsed or hosted the site on the 3rd party pc?
Is it possible to try another pc for hosting?

Greetings,
Georgi
the Telerik team
Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
This thread is closed