Single News Items are not loading after Sitefinity upgrade f

Posted by Community Admin on 04-Aug-2018 21:41

Single News Items are not loading after Sitefinity upgrade from 4.1 to 5.0

All Replies

Posted by Community Admin on 08-May-2012 00:00
Hello, We have recently upgraded from version 4.1 to 5.0 and everything seems to be working except that the Single News Items are not loading the news content.
The ContentSummary for the news is showing correctly, but when you click the summary title, the redirect directs to the correct page and loads everything except the full news content.

Any assistance would be appreciated.

---------
Al A.
 
Posted by Community Admin on 09-May-2012 00:00
Try this, edit the widget, go to the single tab and see what the details template is set at.  Click the edit button to load it up in the widget template editor.

COPY out everything, and back it up into notepad or something

Click the Restore to Default button
...save up, try it again.

If that worked, it's perhaps something in your old template?...if you haven't edited the template then no need to back it up, just go in and restore it to default.
Posted by Community Admin on 09-May-2012 00:00
Hi Steve, you were right. There was an issue with the template that was loading the single news item and we have resolved the issue.

Thanks for your post, we appreciate it very much!

Best.
---------
Al A.
Posted by Community Admin on 09-May-2012 00:00
Could I bother you to mark the post as answered? :)
This thread is closed