Forgot Password link not working

Posted by Community Admin on 04-Aug-2018 04:22

Forgot Password link not working

All Replies

Posted by Community Admin on 14-Jul-2012 00:00
Hi,
I am doing a site in Sitefinity5.  The issue is 'Forgot Your Password?' link is not working. Nothinghappens on clicking the link. 
What is causing the error? 

Thanks.
Posted by Community Admin on 17-Jul-2012 00:00
Dear Surya

Can you use Fiddler to see if anything is happening in the back?
Did you set all the needed settings in Administration?

This might be of help: 
http://www.sitefinity.com/devnet/kb/sitefinity-5-x/configuring-password-recovery-in-sitefinity.aspx

Kind Regards 
Markus
Posted by Community Admin on 18-Jul-2012 00:00
Hi, Surya.

Yes. Make sure you have followed the steps outlined in the KB article referenced by Markus.
Let us know if the the problem persists.

All the best,
Randy Hodge
the Telerik team
Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Posted by Community Admin on 16-Sep-2013 00:00
I am once again going crazzy over this

- Administration - Basic - User Authentication -> Forms
- Administration - Advanced - Notifications - Profiles - Default  -> set up
- Administration - Advanced - System - SMTP -> set up
- Administration - Advanced - Membership Provider - Default - Parameters -> set up

>> enable Password retrieval -> False
>> enalbe Password reste -> true
>> recovery MailAddress -> set

>> Recycled AppPool


>>> Admin - Basic - Newsletter Testmail arrives
>>> Reseting password in the backend works and displays correct yellow backcolor new password


However

The link on the login page to "forgot password" does nothing (no fiddler activity)

Updated version 6.0.4210

-------------
Every single time I set this up I run into troubles. 

What am I missing again ?

Markus

PS: If I only new which settings are used where :-)
Posted by Community Admin on 19-Sep-2013 00:00
Hello Markus,

 Are you having issues with the backend login or the frontend login widget? Do you see any console errors when trying to click that link?

Regards,
Patrick Dunn
Telerik
Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Posted by Community Admin on 23-Sep-2013 00:00
Dear Patrick

Backend I will open a ticket

Markus

Posted by Community Admin on 03-Oct-2013 00:00
@Telerik

Old thread: www.sitefinity.com/.../forgot-your-password-is-not-working-anymore

Fixed by deleting autogenerated file LoginConfig.config in folder App_data/Sitefinity

--------
Unforutnately my site has no such filte to be deleted. Any idea?

Markus
Posted by Community Admin on 08-Oct-2013 00:00
Hello Markus,

LoginConfig.config file will be generated if you navigate to Administration -> Settings -> Advanced -> Login and  enable one of the setting from the attached file. This file will be located in ~\App_Data\Sitefinity\Configuration folder of your project

Regards,
Kaloyan
Telerik
Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
This thread is closed