Cache not getting clear for Dependent Object in rollbase

Posted by anu31221@gmail.com on 10-Oct-2014 07:17

I am not able to publish application from Dev to other zone because its showing one object as Dependent Object.

Its only showing when publishing the application from one zone to other

All Replies

Posted by Gian Torralba on 10-Oct-2014 10:21

Hello,

Can you try using a different browser and then install from there? Just to check if the cache is being cleared.

Let me know if this works.

Thank you,

Gian

Posted by pvorobie on 10-Oct-2014 11:00

Dependent objects must be installed in target Customer before installing Application.

Posted by anu31221@gmail.com on 11-Oct-2014 15:38

I tried publishing from other browser.

Adding as depended object, removing from dependent, export as xml (without dependent object).still when I publish it's shows on  object as dependent.

I don't see any dependent object I export

Any one can help

Posted by pvorobie on 12-Oct-2014 12:00

This is expected. Not a bug. List of dependent objects is calculated based on relationships, tabs included in your app. etc. In addition you can add/remove some objects.

Posted by anu31221@gmail.com on 13-Oct-2014 05:10

I don't have any object  as dependent. I removed the object which is coming in dependent. Still it shows while publishing. Is works as expected (Don't show any object as dependent) if I export the XML.

Only time its showing when I use publish functionality to publish  the application into other zone.

Posted by anu31221@gmail.com on 13-Oct-2014 14:25

I don't have any object  as dependent. I removed the object which was coming in dependent. Still it shows while publishing. For xml download it doesnt show any object in dependency (which is as expected).

Only time its showing(deleted dependency object, which its not suppose to) when I use publish functionality to publish  the application into other zone.

Posted by pvorobie on 13-Oct-2014 14:54

Did you delete an object completely and observe that it's still coming as part of your app?

Posted by Gian Torralba on 13-Oct-2014 14:55
Hello,

Do you have the capability to restart the server? It might be because as you say, it is cached. If you can restart the server and then export the XML and then publishing it to other Rollbase environment, that would help identify the problem.

Thank you,
Gian
Posted by pvorobie on 13-Oct-2014 15:09

I performed following steps:

1. Attached Object to app as dependent

2. Disabled and deleted that object completely

3. Observed that object is no longer shown in the list of dependent objects and does not appear in application XML

Posted by anu31221@gmail.com on 13-Oct-2014 17:46

I don't have capability to restart the server.

Can you please restart the server. What information is required to restart?

I have deleted the object completely.

Posted by anu31221@gmail.com on 13-Oct-2014 17:53

I don't have capability to restart the server.

Can you please restart the server. What information is required to restart?

I have deleted the object completely.

Also what i have observed, if i rename any object changes are not showing up while publishing.So it a cached issue.

Posted by Gian Torralba on 14-Oct-2014 10:36
Hello,

We can unload your environment but we must know if there are any users logged in because once we do an environment unload, all users will be logged out of the application. Unloading is just a quick process so you can log in again afterwards.

Thank you,
Gian
Posted by anu31221@gmail.com on 14-Oct-2014 16:26

Thats ok. Can you please unload the environment.

Need your help to resolve this.

Posted by anu31221@gmail.com on 14-Oct-2014 19:08

Please go ahead and unload the environment.

Need your help to resolve this.

Posted by Gian Torralba on 15-Oct-2014 10:21
Hello,

We will try to unload your instance right now. Kindly wait for it.

Thank you,
Gian
Posted by anu31221@gmail.com on 15-Oct-2014 16:59

Did you unload the instance?

I am still seeing dependent object(So its not yet fixed)

Posted by Gian Torralba on 15-Oct-2014 17:11
Hello,

I sent you an email asking you about something. Kindly check your email.

Thank you,
Gian
Posted by Gian Torralba on 24-Oct-2014 10:13
Hello,

Do you have any updates on this.

Thank you,
Gian
This thread is closed