Portal data only update after re-login

Posted by freddieb@qbcon.com on 03-Sep-2014 01:34

I have a portal with 2 pages.

On page1, I have a read-only field.

On page 2, I update this field.

Returning to Page1 or re-loading Page1 does not refresh the values.

The value is however updated on the native object after re-loading.

With re-login to the Portal, the data is correct.

Is there a setting that must be changed to update the portal after re-loading?

Or what do I need to do?

Posted by Anoop Premachandran on 07-Sep-2015 02:20

Can you a log a support case for this attaching the App XML ?

All Replies

Posted by Hans De Smet on 03-Sep-2014 03:46
Hi Freddie,

I quickly created a portal with a view and edit page. When I do an update in the edit page, I see that the value has been changed on the view page also. I don't have to re-login.

Can you maybe send a repro application? ( Go to Application Setup > Applications > "your application" and click More applications... : Generate XML)

Are you using the private or public cloud? If it is the private cloud, which version are you using?

Thanks,

Hans
Posted by freddieb@qbcon.com on 03-Sep-2014 05:05

Hi Hans,

Thanks for the reply.

We are new to Rollbase.

We are using private cloud.

How do I determine the version?

Freddie

Posted by Chandrasekhar Gontla on 03-Sep-2014 05:15

Hi,

Log in as super admin.

Click on Subscription Details link which is available in top-right menu items.

There, you can find release version and build details.

Posted by freddieb@qbcon.com on 03-Sep-2014 05:28

Thanks.

We are using 2.2.2.0 build 28/05/2014.

I just want to mention that the data is updated perfectly on the native side. It is only on the portal side

that the data reverts to the old data after refreshing the page. Then only if I re-login, the data is correct.

Thanks

Posted by Rajkumar Mateti on 03-Sep-2014 05:40

Hi,

Can you send the application xml as Hans suggested.

Can you maybe send a repro application? ( Go to Application Setup > Applications > "your application" and click More applications... : Generate XML)

Thanks,

Rajkumar

Posted by ymaisonn on 03-Sep-2014 06:15

You may want to check whether the data are not updated after a full page refresh (Ctrl+F5)

Posted by freddieb@qbcon.com on 03-Sep-2014 09:34

Hi Rajkumar,

We have signed a nda(agreement) with the system owner that the system is his IP.

We may thus not supply you with a repro application.

Will it be possible if I supply you with snippets of the code eg the links on the portal page?

Thanks

Freddie

Posted by freddieb@qbcon.com on 03-Sep-2014 09:40

The data is not updated with  (Ctrl+F5) on the portal. What happen is that data is changed and submitted.

The native side is 100%. When you open the portal page, the old data is still on the page. This mean that the

name on native object is "Johan". When I update the name on the portalpage to "Johannes" and submit

the page, the native object is updated. When I again open the portal "Johan" is still displayed.

I trust this is a better description of my problem.

Thank you

Freddie

Posted by Hans De Smet on 05-Sep-2014 07:34
Hi Freddie,

I tried this with v 2.2.2.0 also now, but could still not reproduce the issue that yoe see.
Could you indeed maybe still send us the snippets of code?

Thanks,

Hans
Posted by Orchid Corpin on 05-Sep-2014 22:58
Hi Freddie,

It would be great if you send us the link of the two portal pages and some test user to use, this would help us investigate the issue.
Thank you.

Regards,
Orchid
Posted by Hans De Smet on 15-Sep-2014 04:31

Hi Freddie,

Any luck with sending us the snippets of code?

Thanks,

Hans

Posted by ceteris on 01-Aug-2015 17:19

Did you ever succeed in identifying the source of this problem and/or developing a solution?

Thanks

Posted by Anoop Premachandran on 07-Sep-2015 02:20

Can you a log a support case for this attaching the App XML ?

This thread is closed